Puur is genieten

Gezonde en makkelijke recepten

Review (gezonde) waterijsjes

Een reactie plaatsen

Fruit op een stokjeMet een peuter van bijna 3 jaar en mooi weer kan je natuurlijk niet zonder lekkere waterijsjes. Behalve dat hij er bijna de hele dag wel een ijsjes zou willen eten wil je als moeder natuurlijk iets gezonds geven.

Voorheen gaf ik de Festine waterijsjes peer want als je voor het ijsschap staat zien die er best gezond uit zonder toevoegingen staat erop en vitamine C klinkt best goed zou je denken maar wat zit erin: 1/15 peer “Mét vitamine C” wel jammer dat dit kunstmatig toegevoegd is.

De HeroFruit op een stokje zijn dan een beter alternatief, alleen puur fruit circa 92% bestaande uit concentraat en fruitsuiker toegevoegd om het ijs niet te hard te maken. (Toch anders natuurlijk dan vers fruit) maar van alle kant en klare ijsjes die ze bij ons bij de AH hebben een goede optie. De smaak: Ze zijn wel lekker maar niet heel bijzonder ofzo een klein beetje zuur zelfs ik had iets meer verwacht voor € 0,50 per stuk.

green jumpToch maar weer zelf ijsjes maken  van vers fruit. Banaan met appel, watermeloen of aardbeizelf doe ik er nog wat aangelengde diksap bij  even in de blender en klaar. Je kan ook eventueel biologische yoghurt mixen met vers fruit. genoeg combinaties mogelijk ik zal van de week wat voorbeelden posten als mijn nieuwe vormpjes van Greenjump binnen zijn. Deze zijn van siliconen dus zonder plastic waardoor ze minder snel stuk geen weekmakers ed. bevatten.

Mocht je nog leuke receptjes hebben voor gezond ijs zonder suikers laat het me weten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s