Zin een een feestelijk hapje of iets lekkers op de Barbecue? De punt paprika’s zien er feestelijk uit en makkelijk te maken. De basis maak ik met een gebakken uitje, knoflook en doperwten en (diepvries) spinazie. Je kan er kip, tonijn of quorn aan toevoegen net waar je trek in hebt. Wat feta of geraspte kaas erover en het kan zo in de oven en is in slechts 10 minuten klaar.Ingrediënten:
2 puntpaprika
1 teentje knoflook
1 (rode) ui
2 handjes spinazie
2 handjes doperwten
1 el zeezout, peper, kerriepoeder
1 blikje tonijn of kip, quorn naar keuze
50 gram feta of geraspte kaas
2 el sesamzaadjes
Bereidingswijze
verwarm de oven voor op 180 graden en leg de paprika’s er alvast in. Fruit de ui en knoflook voeg de rest van de groente toe met de kruiden en bak dit even kort aan. Als laatst de tonijn erdoor en je kan de paprika vullen en 10 minuten in de voorverwarmde oven leggen of op de barbecue