Puur is genieten

Gezonde en makkelijke recepten

Rabarber noten- crumble

Een reactie plaatsen

OLYMPUS DIGITAL CAMERARabarber het fruit onder de groentes het is volop verkrijgbaar om nu iets lekkers mee te maken. Ouderwets?
Persoonlijk vind ik het ouderwets lekker wanneer je het bereid met aardbeien en pecannoten uit de oven mmmm, heerlijk ’s ochtend bij je havermout, biologische yoghurt of als dessert.

Ingrediënten:
4 rabarber stengels
250 gram diepvries aardbeien of vers
100 gram diepvries framboos of vers
3 el. kokosrasp
3 el pompoenpitten
3 el pecannoten
2 handjes havermout
2 el kokosvet/olie de hardevariant

Bereiding:
Agavesiroop, noten, pitten, kokosrasp en fruit boven op de rabarber.

Agavesiroop naar smaak,zelf doe ik er maar een klein beetje overheen
Roer het halverwege een heel klein beetje door.

45 minuten in de hetelucht oven op 170 graden

Weetjes:
*Ze zeggen dat je het geoogst moet zijn voor de langste dag omdat het anders te veel oxaalzuur bevat.
* Gebruik alleen de stengels.
* je kan ook makkelijk enkele porties bereide rabarber invriezen mocht het te veel zijn.
* En bereid het in een glazen of stenen schaal anders wordt het bitter zeggen ze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s