Puur is genieten

Gezonde en makkelijke recepten

Gevulde tomaat met garnalen

Een reactie plaatsen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet blijft een heerlijke combinatie tomaat met ei en garnaaltjes. Het is een veelzijdig gerecht je kan het als voorgerechtje serveren maar ook prima als klein hapje. De kleine trostomaatjes zijn dan handig en lekker zoet om te vullen. Mocht je meer van kaas houden dan van vis kun je de tomaat ook vullen met feta en nog even warm maken in de oven

Ingrediënten:
4 middelgrote trostomaten
100 gram garnalen (ik heb diepvries  garnalen gebruikt)
1 hard gekookt ei in 8 minuten
1 el yoghurt of sojayoghurt
1 el roomkaas
1 tl fijn gehakt dille
zeezout en peper na smaak toevoegen

Bereidingswijze:
snijd een klein plakje van de onderkant van de tomaat zodat hij goed blijft staan. Snijd ook een plakje van de bovenkant zodat je de zaadjes kan verwijderen.  Maak een mengsel van de garnalen, fijn gesneden ei, yoghurt met de roomkaas en houdt een paar garnalen apart voor bovenop. Als laatst doe strooi je de dille eroverheen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s